29 September

Obchodní zástupce v oblasti energií

BIDLI holding, a.s.
Jsme BIDLI a je nás více než 600 profesionálů napříč Českou republikou. Na trhu jsme unikátní propojením financí, realit, investic, energií a moderních technologií. Díky tomu dokážeme klientům nabídnout komplexní řešení pod jednou střechou – od financování a pojištění přes koupi či prodej nemovitosti až po investice, fotovoltaiku, tepelná čerpadla a dodávku energií. Už více než 20 let rosteme, inovujeme a hledáme lidi, kteří chtějí růst s námi.

Staňte se naším Energetickým specialistou!

Baví Vás obchod, komunikace s lidmi a chcete dělat práci, která má smysl? Přidejte se k nám a pomáhejte firmám i domácnostem šetřit energii, peníze i planetu.

Napříč Českou republikou a především do Jihomoravského kraje hledáme zkušeného a motivovaného obchodního zástupce, který se nebojí výzev a chce aktivně přispívat ke změnám na energetickém poli.

Co Vás čeká:

• Každý den trochu jiný – schůzky s klienty, analýzy spotřeby, návrhy řešení,
  • Budete lidem pomáhat vyznat se v energiích a najít pro ně to nejlepší,
  • U nás máte volnost – plánujete si čas i klienty po svém,
  • Péče o stávající klienty a dlouhodobé budování vztahů,
  • Spolupráce s technickým a administrativním týmem,
  • Reprezentace společnosti na trhu.

Co hledáme:

• Nadšeného obchodníka nebo člověka, který se jím chce stát,
  • Praxe v obchodě s energiemi a energetice přednostně vítána
  • Komunikační talent s pozitivním přístupem,
  • Samostatnost, spolehlivost a orientaci na výsledek,
  • Řidičák a chuť být v terénu.

Co nabízíme:

• Motivační odměnu (odměny bez stropu),
  • Možnost firemního automobilu,
  • Multisport karta,
  • Jazykové kurzy,
  • Podporu zkušených kolegů a férové vedení,
  • Školení a možnost profesního růstu.

Pojď do toho s námi a buď součástí změny v energetice! Pošlete nám svůj životopis. Těšíme se na Vás!

Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Who's looking:
BIDLI holding, a.s. (Employer)
Full-time, Part-time
Freelance / self-employed (IČO)
Basic education
CS (B2) – required