Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993.
Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.
Hledáme posilu do divize Employee Benefits, která se zabývá soukromým občanským pojištěním a zaměstnaneckými programy.
Zajišťujeme správu a sjednávání individuálních pojistných smluv v oblasti majetkového a životního pojištění a doplňkového penzijního spoření. Zároveň spravujeme skupinové smlouvy, realizujeme zaměstnanecké programy a věnujeme se také pojištění VIP osob. Součástí naší agendy je například životní, manažerské, úrazové, cestovní či speciální pojištění.
Rádi bychom tým rozšířili o nového kolegu nebo kolegyni, který/á má chuť dále rozvíjet své znalosti a odborně růst.
Na tomto oddělení byste měl/a na starosti:
- péči o svěřené portfolio klientů (NEjedná se o navolávání klientů, ani o aktivní prodej),
- přípravu podkladů pro obnovy pojistných smluv,
- výběrová řízení u místních pojišťoven a tvorbu nabídek na pojištění (cestovní, penzijní, úrazové pojištění, pojištění majetku, aj.) - budeme Vás zaškolovat postupně, školení vytvoříme na míru podle vašich zkušeností 😊,
- práci s interními systémy, zadávání dat do systému apod.
Co by Vám nemělo chybět?
- zkušenosti z oblasti životního a penzijního pojištění (výhodou, nikoliv podmínkou),
- min. maturitní vysvědčení,
- dobrá znalost práce s PC a MS Office.
- osobní odpovědnost za svou práci, ale i schopnost týmové spolupráce,
- pečlivost, samostatnost a dobré komunikační dovednosti.
Co nabízíme na oplátku?
- flexibilní pracovní dobu,
- moderní pracovní prostory v GATE Nová Karolina,
- odborný růst v oblasti pojišťovnictví, přátelský tým a podporu kolegů,
- pracovní poměr na dobu určitou (zástup za MD/RD) s možností prodloužení,
- pestrou škálu benefitů (Multisport karta, stravenkový paušál, možnost home office, 3 sick days, 3 dny osobního volna, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění a další).
Zaujali jsme Vás?
Tak se nám ozvěte :-) Těšíme se na Vás.
Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce
- Who's looking:
- RESPECT, a.s. (Employer)
- Job location:
- 28. října 3348/65, Ostrava, – Moravská Ostrava