24 October

ASISTENT/KA V ORDINACI, proplacení rekvalifikačního kurzu - vhodné i pro absolventy - Svět rovnátek s.r.o.

35 000 – 40 000 CZK/month

Jsi akční a komunikativní člověk, který hledá smysluplnou práci a nelekne se intenzivního provozu? Láká tě získat nové odborné znalosti a dovednosti v dentálním oboru? Tak to budeš náš člověk! Rosteme a naše moderní klinika Svět rovnátek potřebuje šikovnou posilu do týmu zubních asistentek a asistentů.

Kompletně tě zaučíme do práce odborného zdravotnického pracovníka na ortodontické klinice. Čeká tě práce s klienty přímo na zubařském křesle pod dohledem lékařů, pořizování 3D digitálních snímků, práce se zubními skenery, rentgeny či sterilizace nástrojů.

• Nemusíš mít zkušenosti v dentálním oboru, máme připravený propracovaný systém zaučení, včetně tvého privátního “buddyho” v průběhu zkušební doby.
  • Projdeš si u nás i oficiálním rekvalifikačním kurzem “Zubní instrumentářka” s akreditací Ministerstva zdravotnictví, který na klinice organizujeme a pracovníkům hradíme.

Svět rovnátek, součást skupiny klinik LABS1503, je největší poskytovatel neviditelných rovnátek na světě. Máme špičkové vybavení, propracované procesy práce, moderní léčebné postupy a hlavně úžasný tým a klienty. Právě jim přinášíme kvalitní péči a pomáháme jim dosáhnout úsměvu, jaký si vždy přáli. Pojď nám s naší misí pomoci!

Co tě u nás čeká:

• Práce zdravotního personálu v open-space kliniky (8 zubařských křesel).
  • Ošetřování klientů pod odborným dohledem lékařů.
  • Intenzivní komunikace s klienty během návštěvy kliniky, zodpovídání praktických dotazů ohledně nošení a čištění neviditelných rovnátek.
  • Zápisy do elektronické lékařské dokumentace.
  • Vyplňování dotazníčků spokojenosti.
  • Příprava nástrojů a úklid pracovního místa.
  • Sterilizace nástrojů a drobné práce ve skladu.
  • Radost z nových zářivých úsměvů našich klientů.

Nabízíme:

• Pracovní smlouvu na dobu neurčitou, s 3 měsíční zkušební dobou.
  • Nástupní měsíční hrubá mzda 35.000 Kč a motivační bonusový systém. Možnost profesního růstu až na seniorní pozici.
  • Pracoviště v čistém prostředí privátní kliniky na Praze 10 - Michle, Bohdalec.
  • Zaučení ze strany zkušeného “buddyho” a intenzivní podporu ve tvém odborném růstu.
  • Moderní pracovní prostředí ve stabilní a neustále se rozvíjející společnosti.
  • Plně hrazený akreditační kvalifikační kurz Zubní instrumentářky s osvědčením z Ministerstva zdravotnictví, jestliže kvalifikaci ještě nemáš.
  • Akční pracovní náplň a přátelský kolektiv, díky kterému uběhne pracovní den jako voda.
  • Získání praxe s nejnovějším vybavením a technologiemi.
  • Zážitkové firemní akce a společné teambuildingy.
  • Osobní i profesní rozvoj, jazykové kurzy, vzdělávání a příspěvky na zájmové kurzy.
  • Příspěvky a slevy na firemní produkty a služby v rámci skupiny Labs1503 (Svět rovnátek, AlphaLabs, DentaLabs, Fyzio svět) - rovnátka, estetická stomatologie - bělení zubů, fazety, korunky; krevní rozbor, fyzioterapie, aj.
  • MultisportKartu pro aktivity ve volném čase.
  • Příspěvek na doplňkové penzijní připojištění nebo životní pojištění.
  • Po 3 letech firemní auto i k soukromým účelům.
  • A v neposlední řadě na pracovišti Cola, ovoce, oříšky i nejlepší italskou kávu v Praze, bez které si my už náš den ani neumíme představit.

Na oplátku od tebe očekáváme a požadujeme:

• Středoškolské vzdělání s maturitou - maturita je podmínkou výkonu pozice (u cizinců nostrifikace vzdělání)
  • Už jsi zažil/a akční práci v provozu (gastronomie, obchod, zdravotní zařízení aj.) a víš, že ti práce v rušném provozu a s lidmi vyhovuje.
  • Umíš příjemně, profesionálně a s nadhledem jednat i s náročnějšími klienty.
  • Jsi přirozeně proaktivní, pečlivý/á, zručná/ý a rád/a za sebou uvidíš výsledky.
  • Myslíš vždy na své kolegy a kolegyně a rád/a jim pomůžeš.
  • Jsi časově flexibilní pro vykrývání ranních i odpoledních 8hodinových směn v rámci ordinační doby (6:30 - 21:30)
  • Bez problémů se domluvíš anglicky (min. B2) - řada našich klientů je ze zahraničí.

Pošli nám svůj strukturovaný životopis a do 10 dnů čekej odpověď. Těšíme se na tebe!

Educational courses, training, Allowance for work clothes, Car for private purposes, Corporate events, Bonuses, Education allowance, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Above-standard medical care, Discount on company products / services

Salary:
35 000 – 40 000 CZK/month
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Intermediate), English (Intermediate)