2 October

Asistent/ka účetní (ABRA Flexi) – vyhrazeno pro OZP, částečný úvazek

Metodický kabinet digitálního vzdělávání z.s.
Beranových 130, Praha, – Letňany

Hledáme zkušenou kolegyni nebo kolegu pro práci v účetním systému ABRA Flexi.

Jsme stabilní tým, který tvoří převážně lidé s lehkým handicapem (viditelným i skrytým). Nabízíme lidský přístup, klidné prostředí bez korporátních stresů a práci, která má smysl.

Upozornění: Tato pozice je v souladu se zákonem vyhrazena pouze pro osoby se zdravotním postižením (OZP / OZZ).

📋 Co bude Vaší náplní práce?

• Vedení účetnictví v systému ABRA Flexi (mimo zpracování mezd).
  • Práce s interním CRM systémem a přilehlá administrativa.
  • Komunikace se zákazníky: Našimi váženými klienty jsou převážně ředitelky a ředitelé mateřských a základních škol, se kterými je radost komunikovat.

🎯 Co od Vás očekáváme?

• Výbornou znalost účetního systému ABRA Flexi (podmínkou).
  • Praxi na obdobné účetní pozici.
  • Samostatnost, rychlost a pečlivost při práci s daty.
  • Klientský a lidský přístup: Hledáme „srdcaře“, pro kterého je příjemná komunikace se školami přirozeností.

🎁 Co Vám nabízíme?

• Částečný úvazek 5 hodin denně.
  • Odpovídající finanční ohodnocení: Nástupní mzda 25 000 Kč / měsíc.
  • Příspěvek na stravování: Cca 2 800 Kč / měsíc (ve výši 129,50 Kč/den).
  • Růst mzdy: Možnost navýšení ohodnocení po úspěšném absolvování zkušební doby.
  • Příjemné pracovní prostředí: Kanceláře v klidné lokalitě Prahy s výhledem do zeleně (samostatné kanceláře, nejsme Open Space).
  • Skvělou dostupnost: Blízko stanice metra Letňany, autobusová zastávka přímo u budovy.
  • Přátelský kolektiv: Jsme malý tým, který si navzájem pomáhá a má plné pochopení pro Váš handicap.

📩 Zaujala Vás tato nabídka?
Budeme moc rádi, když nám pošlete Váš strukturovaný životopis. Těšíme se na případné setkání!

Mobilní telefon, Možnost občasné práce z domova

Who's looking:
Metodický kabinet digitálního vzdělávání z.s. (Employer)
Job location:
Beranových 130, Praha, – Letňany