Naše společnost má kořeny ve Švýcarsku a jako Schindler CZ, a.s. působíme na českém trhu od r. 1993. Po celou dobu se nám daří udržet si přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jedna z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.
Nehledáme hotového revizního technika. Chceme někoho, koho jím můžeme udělat.
Čeká tě cesta od technicky zaměřeného absolventa až ke specialistovi - systematicky tě připravíme na získání velmi specifické a na trhu cenné odbornosti.
O čem to konkrétně bude:
- Zpočátku budeš poznávat výtahy od základů skrze práci našich montážních a servisních týmů.
- Postupně budeš kontrolovat práci, hledat technické nedostatky a posuzovat, jestli je vše správně a bezpečně zapojeno.
- Poskytneš zpětnou vazbu instalačním týmům a vypracuješ potřebnou dokumentaci.
- Naučíš se orientovat v obchodních i technických předpisech ČR (legislativní požadavky) v souladu s předpisy koncernu Schindler.
Koho hledáme:
- podmínkou je SŠ s maturitou v oboru elektro (kód 26) + případně VŠ techn. zaměření
- velkou výhodou jsou zkušenosti v oboru výtahů - tam už jsi na půli cesty
- chuť učit se a pracovat v terénu
- nebát se převzít odpovědnost
Co ti nabízíme:
- zaškolení v technické oblasti včetně získání odborné kvalifikace a další možnosti kariérního růstu
- různorodou práci s moderními technologiemi
- zázemí úspěšné nadnárodní společnosti - lídra na trhu v Čechách i ve světě
- iPhone, notebook, firemní automobil
- 5 dní osobního volna nad rámec zákonné dovolené
- 3 dny zdravotního volna
- příspěvek na stravování a důchodové připojištění
- benefitní systém cafetérie s ročním bonusem přes 26.000,- Kč, v rámci kterého si volíš výhody dle vlastních preferencí
- odměny při pracovním výročí, narození dítěte, za doporučení nového kolegy...
Pokud tě tato příležitost zaujala a chceš do toho jít s námi, pošli nám, prosím, svůj životopis. Do 2 týdnů dáme vědět, jestli je tvůj profil pro tuto pozici vhodný a domluvíme se na dalším postupu.
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce, Pracovní oblečení
- Who's looking:
- Schindler CZ, a.s. (Employer)
- Job location:
- Walterovo náměstí 329/3, Praha, – Jinonice