8 October

Vedoucí směny expedice a skladu filamentů

Prusa Research a.s.
Lisabonská 2394/4, Praha, – Libeň

Vyvíjíme a vyrábíme pravděpodobně nejznámější a nejpoužívanější filamenty na světě. Přímo z Prahy každý měsíc odešleme tisíce filamentů našim zákazníkům po celém světě, a protože neustále rosteme, potřebujeme schopného a spolehlivého člověka.

Pro náš tým tým Expedice a skladu filamentů hledáme šikovného nebo šikovnou vedoucí/ho. Vaším hlavním úkolem bude samostatně koordinovat směnu, motivovat tým a zajišťovat plynulý chod expedice a skladu. Hledáme spolehlivého a pečlivého člověka s vedoucími schopnostmi, který dokáže efektivně využívat skladové prostory a dodržovat firemní pravidla. Rádi vás přivítáme do našeho týmu.

Co k tomu bude potřeba?

• Ochotu pracovat ve dvousměnném provozu (ranní/odpolední) - 6:00 - 14:00 a 14:00 - 22:00.
  • Samostatnost, spolehlivost, pozornost, pečlivost, manuální zručnost.
  • Schopnost týmové spolupráce.
  • Středoškolské vzdělání.
  • Zkušenosti s vedením zaměstnanců.
  • Zkušenosti s prací na expedici či ve skladu výhodou.

S čím potřebujeme pomoci?

• Samostatná koordinace směny expedice a skladu.
  • Podpora, motivace a zaučování kolegů.
  • Odpovědnost za oddělení a dodržování firemních pravidel.
  • Zajištění efektivního využívání skladových prostor.
  • Spolupráce s ostatními odděleními při plánování a zajišťování plynulého chodu expedice a skladu.

Co nabízíme?

• Příspěvek na stravování formou stravenkového paušálu: 129 Kč za odpracovaný den.
  • 20 dnů dovolené, 5 dnů zdravotní dovolené, 3 sick days
  • Přístup do Prusalabu, toho nejlepšího prostoru pro 3D tisk na světě.
  • Slevy na produkty společnosti.
  • Partnerské slevy na vybrané e-shopy.
  • Firemní party.
  • Zvýhodněný telefonní tarif.
  • Příspěvek na penzijní připojištění, jazykové vzdělávání, osobní rozvoj a hromadu dalších zaměstnaneckých benefitů.

Kde budete pracovat?

Naše hlavní sídlo se nachází v Holešovicích, kde stále najdete větší část naší společnosti v areálu Pražské teplárenské. Díky dynamickému růstu jsme se však rozhodli přesunout vývoj a výrobu filamentů do nové haly ve Vysočanech, která nám poskytuje více prostoru a možnosti pro další rozvoj. V této nové hale rozjíždíme také vlastní sklad a expedici filamentů. Vaším pracovištěm bude právě tato hala ve Vysočanech, která je pohodlně dostupná, jen několik minut pěšky od stanice metra Českomoravská.

Sleva na firemní výrobky/služby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce, Pracovní oblečení

Who's looking:
Prusa Research a.s. (Employer)
Job location:
Lisabonská 2394/4, Praha, – Libeň